Inštalacijski material

Vodovod in priklop radiatorjev

 

Sistem večplastnih cevi UPONOR MLCP (original ALUMPLAST) združuje prednosti kovinskih in plastičnih materialov. V kombinaciji z našimi, montaži prijaznim pametnim priključnim sistemom, je MLCP sistem odlična investicija za prihodnost. Nudimo vam kompletne rešitve za široko področje instalacij – najsi bo to vodovod ali priklop radiatorja. Naši sistemi so razviti tako, da odgovarjajo visokim zahtevam v zanesljivosti, komfortu in enostavnosti pri vgradnji. Z drugimi besedami, dobavljamo kompletne sisteme, ki obratujejo zanesljivo. Ne glede na to ali načrtujete opremiti novo hišo ali prenoviti obstoječo, vam prilagodljivost Uponor MLCP sistema 100% omogoča izpeljavo obeh načrtov.


Več

Ploskovno ogrevanje/hlajanje

 

Nudimo veliko raznolikih rešitev za površinsko ogrevanje in hlajenje, ki poskrbijo za maksimalno udobje uporabnika, visoko energijsko učinkovitost in najboljše možnosti za prevzem prednosti okolju prijaznih obnovljivih virov energije. Med površinske sisteme sodijo talno, stensko in stropno ogrevanje/hlajenje.


Več

Toplovodno daljinsko ogrevanje/hlajenje

 

Moderne rešitve za lokalno distribucijo toplote morajo odgovarjati najvišjim zahtevam po zanesljivosti, varnosti, robustnosti, kot tudi učinkovitosti. Nudimo vam predizolirane cevne sisteme dovodnih omrežij za ogrevanje in hlajenje. Lahko se uporabljajo za različne vrste zgradb, npr. hotelske komplekse, industrijske objekte in tudi za enodružinske hiše.
Po ceveh je možno transportirati različne medije, kot so to hladna in topla voda, živila ali celo kemikalije.


Več

Specialne rešitve za večje objekte

Nudimo gradbene rešitve tudi za specialna področja uporabe, kjer prihaja do ogrevanja in hlajenja površin. Najsi bo to industrijsko talno ogrevanje/hlajenje, ogrevanje športnih dvoran, odtaljevanje snega in ledu, stropno hlajenje s pomočjo panelov ali gips-kartonskih plošč in termično aktiviranje betonskega jedra. Vse naše rešitve so enostavne za montažo in zanesljive skozi celotno življenjsko dobo zgradbe. Poleg tega pa omogočajo znatne prihranke pri energijskih stroških, saj se lahko vse rešitve odlično kombinirajo z obnovljivimi viri energije.


Več

Radiatorski ventili

 

Za adaptacije starejših enocevnih sistemov ogrevanja, med katere sodi zamenjava ventila, vam nudimo kvalitetne (originalne) švedske termostatske ventile. Odlikuje jih popolna kompatibilnost s starejšimi ventili (ročnimi ali termostatskimi, ki so bili izdelani v Titanu), katerih posebnost je, da so vgrajeni na sredini spodnjega dela radiatorja.


Več