Javne zgradbe

V DOM-TITANu ponujamo širok spekter ključavnic za zaklepanje omaric za obleko na javnih prostorih - kopališča, telovadnice, šole, nakupovalna središča in podobno. Modele ključavnic izberemo in prilagodimo potrebam prostora in zahtevi uporabnika. 

Lamelne ključavnice omogočajo osnovno in enostavno zaklepanje vseh vrst omaric, narejenih iz lesa, kovine ali plastike.

 

DOM-TITAN ključavnica

 Kopalisca 1

 

več

 

 

 

 

DOM-RONIS ključavnica

Kopalisca 2

 

več

 

 

 

Ključavnice na žeton ali kovanec  so prilagojene za montažo tako v suhih kot vlažnih prostorih.

Kopalisca 3

 

 

  

 

 

 

 

 

 

več

  

Ključavnica EL CAM

Kopalisca 4

Ključavnica je namenjena za delovanje s 4 številčno kodo. Če uporabnik pozabi kodo, se ključavnica odpre z generalno kodo, ki jo ima upravitelj omaric. EL CAM se lahko vgradi v vsako omarico, kjer je že uporabljena ključavnica z zapahom. Delovanje ključavnice omogoča baterija 6F22 9V, dobavljiva pa je v 2 modelih.

Več-uporabniški model se priporoča za vgradnjo v omarice, kjer se izmenja večje število uporabnikov: nakupovalni centri, javna kopališča, športni centri, muzeji, idr.
Uporabnik postavi ključavnico v zaprto stanje z vnosom 4 številčne kode po njegovem izboru. Ključavnica, in s tem vrata, se odprejo s ponovnim vnosom kode. Ko se vrata odprejo, se koda avtomatično izbriše.

Model enega uporabnika je namenjen za stalne oz. sezonske obiskovalce članskih klubov, golf klubov, telovadnic, uporablja se tudi za zapiranje omaric zaposlenih. Vsak uporabnik ima svojo določeno 4 mestno številčno kodo, ki si jo sam določi in se ne spremeni, dokler ni določen nov uporabnik omarice oz. ključavnice.
 

več

 

Ključavnica TRONIC

Kopalisca 5

Vedno več uporabnikov potrebuje dostop do garderobne omarice na različnih lokacijah ob poljubnem času v dnevu, da shranijo svoje premoženje ali odvečno garderobo v času drugih dejavnosti. Govorimo o letališčih, bolnišnicah, muzejih, kinodvoranah, nakupovalnih centrih, športnih in rekreacijskih centrih, avtobusne ali železniške postaje. Elektronske ključavnice so idealna rešitev  za vsako okolje: trajna rešitev, ki izpolnuje zahteve in pričakovanja.

Ključavnica TRONIC je ključavnica brez ključa in za odpiranje uporablja številčno kodo. Uporablja se v izvedbi za enega, kot tudi za več uporabnikov in je uporabna za vsako obliko pohištva in debelino stranic. TRONIC ključavnica se lahko uporablja tako v suhih kot vlažnih prostorih in se ponaša z IP65 odpornostjo ter omogoča preko 200.000 odpiranj in zapiranj.

Vgradnja je enostavna. Uporablja enake pritrditvene izvrtine kot ključavnica na kovanec Omega.

Delovanje omogočajo 4 R03 »AAA« baterije, 1,5V, ki so priložene ključavnici.
 

 

 Seznam referenc

  • TERME ČATEŽ d.d., Čatež ob Savi
  • TERME SNOVIK - KAMNIK d.o.o., Laze v Tuhinju