Predstavitev

DOM-TITAN d.d. je vodilno slovensko podjetje na področju proizvodnje izdelkov za mehansko varovanje vrat in ključavnic za pohištveno industrijo.

Smo eno redkih podjetij, ki se lahko pohvali  z več kot 100-letno tradicijo. Odlikujejo nas odlične reference in prepoznavna ter uveljavljena blagovna znamka.

V neposredni bližini podjetja imamo tovarniško trgovino, v kateri nudimo poleg ugodne in celovite ponudbe vdolbnih ključavnic, profilnih cilindrov in vidnega okovja (varnostni ščiti HOPE, DICKMAN) tudi produkte sestrskih firm »DOM Security«, izdelavo ključev, popravila profilnih cilindrov, itd.
 
Rezultati intenzivnega razvoja, ki ga opravljamo na naprednem 3D programu One-space-modeling in 2D programu One-space-drafting ter vlaganj, se kažejo v številnih novih, varnejših profilnih cilindrih in novih varnostnih ključavnicah, ki jih uspešno tržimo na zahodnem trgu.

Certifikat ISO 9001Zaradi zahtevnosti zahodnega trga je DOM-TITAN skoraj v celoti prešel na proizvodnjo ključavnic in profilnih cilindrov po EN in DIN standardih ter se tako prilagodil evropskim normam. V proizvodnem procesu investiramo v sodobne, računalniško podprte tehnologije, ki nam omogočajo izdelavo še zahtevnejših izdelkov in večjo kvaliteto v proizvodnji. 

Imamo stalne stike s specializiranimi institucijami  na področju varovanja premoženja doma in v tujini:

 • nemški inštitut PIV za certificiranje po evropskih in nemških standardih,
 • Trezor Test iz Češke,
 • CNPP iz Francije.

Vse te institucije vsakoletno preverjajo naše izdelke, da so v skladu z zahtevami. Proizvode pa sistematično preizkušamo tudi v lastnem preizkuševalnem laboratoriju.

Tradicijo smo zgradili tudi na področju vodovodnih in ogrevalnih instalacij, kjer smo najbolj prepoznavni po sistemu večplastnih cevi (ALUMPLAST / UNIPIPE / UPONOR MLCP). Na tem področju sodelujemo od leta 1992 z vodilnim in največjim proizvajalcem instalacijskega materiala v Europi družbo UPONOR GmbH.

DOM Security

DOM Security je eden vodilnih proizvajalcev in je specialist na področju zapornih sistemov in opreme v te namene. Pridobil si je sloves odličnega proizvajalca in partnerja na evropskem trgu za področje poslovnega in domačega varovanja lastnine na treh področjih svojega delovanja:

 • pristopna kontrola (blagovni znamki Dom in Deny/Fontaine )
 • varovanje opreme (blagovna znamka DOM-Ronis)
 • varovanje nepremičnin (blagovne znamke DOM-Titan, Picard, DOM-Metalux, Beugnost)

Prodajo DOM-TITAN izdelkov lahko razdelimo v pet sklopov, oziroma družin izdelkov:

 • Profilni cilindri
  Sem sodijo vsi cilindri in cilindrične ključavnice, ki jih izdelujemo za trg, kot tudi program DOM-Ronis, ki je izdelan pri nas in cilindri pod blagovnimi znamkami naših partnerjev.
   
 • Sistemi zaklepanja
  Zaklepne sisteme izdelujemo predvsem za trge Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Makedonije, predvsem zaradi logistike. Smo pa povečali prodajo cilindrov v delih, tako imenovane servisne cilindre, s katerimi naši kupci lahko izdelajo zaklepne sisteme po naših ali po svojih načrtih zaklepanja. S tako obliko smo dosegli trge Francije, Češke, Poljske, idr.
   
 • Vdolbne ključavnice
  S selitvijo dela proizvodnje v MPC Poljska del ključavnic dobivamo od tam, del pa jih proizvajamo sami.  Ključavnice izdelujemo po treh standardih, in sicer SIST, DIN ter Ö-NORM.
   
 • Varnostne ključavnice DOM-CR
  Naš najnovejši program - v zadnjem letu smo osvojili proizvodnjo večine ključavnic. Tradicionalni trgi Italije, Španije in Portugalske bodo še naprej pod prodajo DOM-CR Torino, mi pa prevzemamo že obstoječe kupce v centralni in vzhodni Evropi ter seveda nove kupce.
   
 • Program UPONOR
  DOM-TITAN trži program Uponor že več kot 15 let, vendar poleg prodaje ves čas vršimo tudi izobraževanja za montažerje in projektante. Na domačem trgu smo zato zelo prepoznavni in imamo vodilno vlogo. Uponor je  daleč pred vso konkurenco po ponujenem asortimanu izdelkov. Prav tako je vodilni na področju specialnih rešitev. V DOM-TITANu pričenjamo  s prodajo Pe-Xa cevnega sistema, saj naj bi bil ta sistem učinkovit odgovor konkurenci v nižjem cenovnem razredu vodovoda in delno talnega ogrevanja. Prav tako planiramo povečano prodajo specialnih rešitev in industrijskih aplikacij.

 Naši certifikati: